learning (142) diary (105) picture (92) religion (91) recipe (36) IT (25) others (25) iium (24) video (17) language (14)

Sunday, October 11, 2009

Meoww

Ni saja nak letak susun elok-elok gambar miau supaya senang nak tengok, khasnya untuk diri sendiri la...

Gambar-gambar ni diambil masa g tengok Cat Show kat Mid Valley waktu Merdeka hari tu. Tapi bukan 31 Ogos. Awal sikit g. Malangnya, tak semua miau yang bertanding ada kat situ. Hanya separuh daripadanya je. Kucing yang penulis rasa comel dan 'istimewa' je yang diambil.





Ni semua adalah gelagat kucing-kucing yang ada kat situ. Malangnya tak boleh nak pegang elok2. Tu yang tak best nya. Yang putih tu, tengah jilat bulu ida. Yang tangan macam berlipat tu sebenarnya tengah tidur tapi bila dia tengok orang datang, terus pusing muka tengok orang. Pelik tangan dia kan??

Miau yang dok melingkar macam ular tu sebab dia takut. Tengok kat situ dia ketar-ketar. Takut tengok orang asing kot.


No comments: